Reportage fra Nordiske Mesterskaber for juniorer 2016

Til årets nordiske mesterskaber var Hvidovre styrkeløft forening repræsenteret af Daniel Heinrichsen i -83 junior. Jeg vejede lidt for let ind på 82.1, men var alligevel klassens tykkeste dreng.  Efter at blive vejet ind og godkendt alt udstyret, gik vi i gang med at spise og derefter varme op. Jeg kom i den stramme 34’er og vægtene virker nemme, men ikke helt dybe. Jeg er dog ikke bekymret, da jeg ikke har for vane at squatte højt. Jeg starter på 255, men det er lige lovlig høj og bliver underkendt 2-1, til vores forundring, da den virker dyb nok. Nu har 34’eren gledet helt på plads, og Mickel strammer bindene lidt og jeg kommer helt i kælderen og får den kun godkendt 2-1. Vi springer til 267,5 i tredje, men af en eller anden årsag kommer bæltet i vejen og løftet underkendes, korrekt.

Med et godkendt squat, er det nu tid til Bænkpres, hvor jeg har meldt 172,5 ind som åbner, hvilket også bliver løftet okay. Jeg melder 180, tangering af PR, men på andet forsøget, løfter jeg desværre røven på Eleiko-racket og den bliver korrekt godkendt. Jeg går ind på den tredje gang, og får sat trøjen en smule mere, nedtagningen bliver super god, meget hård i bunden, men presset bliver mere lige og ikke i banen og jeg må glemme helt at presse på den og bare lade spotterne tage den. Meget skuffende.

Tid til dødløft. Jeg var godt brugt da vi nåede til dødløft. Før dødløften lå jeg på tredje, men mulighed for at stjæle 2 andenpladsen. For at gøre skaden være, glider velocityen en del. Jeg får grindet 215 og derefter 225 op, da dragten bliver når jeg får fat. Vi vælger kun at øge til 230, som derefter bliver meldt ned til 227,5, jeg prøver at dykke efter vægten i stedet, hvilket resultere i at dragten glider mindre og jeg kan forblive mere hård og jeg løfter vægten, med plads til mere. Efterfølgende bliver jeg overhalet af både, 4 pladsen og Nickolaj, som trækker sig til en 3 plads. Jeg ender på en 5 plads, med en total på 655, en tilbagegang på 25 kg. Det rækker til 440 wilks.

Det kan med sikkerhed siges, at jeg ikke skal løfte i en velocity igen og der er en del ting der skal rettes ind igen i vægtlokale.

Red: efter ovenstående oplevelse, bekræftede Daniel at han virkelig savnede sin mor

Skriv et svar