SM Guld til Heinrichsen

Så blev det endelig tid til at prøve kræfterne af i den nye 83 kilo klasse. Siden AASK, har Heinrichsen forladt 74 kilo klassen og vejer nu fint den nye vægtklasse ud. Der blev vejet sikkert ind på 82,3 kg.

I squat blev der lagt ud på 245 kg, som blev godkendt sikkert, med alle dommerstemmer. Det blev øget til 260 kg, som ligeledes blev godkendt. I sidste løft blev der serveret 270 kg, som igen bliver trykket i sikker stil, men desværre mangler der den sidste centimeter på dybden, og det kræsne dommerpanel underkender forsøget. De 260 kg var 10 kg personlig forbedring og i øvrigt en ny klubrekord i 83 kilo klassen.

I bænkpres var der åbenbart ingen grænser for hvad der kunne trykkes. Der blev åbnet sikkert på 160 kg, som blev løftet fjerlet. Der blev øget til 170 kg for at skrabe til totalen. Denne vægt blev ligeledes løftet helt uden problemer. Til det sidste løft blev der øget til 180 kg og trukket en lille smule, i den ellers løst satte trøje. Efter en solid dommerpause på brystet, så blev denne vægt minsandten også trykket og godkendt. De famøse dommerpauser på brystet fik ellers flere TSK løftere til at bomme ud, men Heinrichsen klarede mosten. 5 kg personlig forbedring og igen ny klubrekord. Den danske junior rekord på 185 kg er nu bestemt indenfor rækkevidde.

I dødløft blev der åbnet sikkert på 215 kg. I anden løftet blev der øget til 230 kg, som ligeledes blev godkendt. I pointkonkurrencen var Morten fra TSK nu bommet ud og der var for langt op til Kim Dahl. Der kunne derfor løftes frit, og der blev øget til 240 kg, for teste grænserne af for Heinrichsens dødløft. Forsøget bliver løftet tungt, men alligevel sikkert til 3 godkendte dommerstemmer. 12,5 kg personlig rekord og en tangering af den eksisterende klubrekord.

Alt i alt 680 kg på totalen, som var en forbedring på hele 47,5 kg og ny klubrekord. Heinrichsen vandt SM guld i alle discipliner og i totalen.På wilks skalaen blev det til 456 wilkspoint, hvilket rakte til en fin 2. plads i overall’en efter Kim Dahl fra TSK og foran Andreas fra Copenhagen PL, som har gæstetrænet i klubben i et par måneder.

Vi krydser nu fingre for at den fine total er nok til en udtagelse til NM i det nye år. Ellers arbejdes der imod EM-B krav på 705 kg, samt et snigløb på junior rekorden i bænkpres på 185 kg. Alt sammen ganske realistiske mål indenfor en nær fremtid.

En førstehåndsberetning fra coachen

DSC_0025Nedenfor ses Heinrichsen og Andreas som nyder smagen af metal

Skriv et svar