Reportage fra 3. runde af divisionsturneringen

Til tredje runde af divisions turneringen stillede HSF igen op med 3 hold. For mix holdet, der er sat i verdenen for at lade folk prøve noget af, og nybegyndere få deres ilddåb, var der hele 2 debutanter og så gamle stephan. Stephan havde meldt ud han var i god form i squat, så den tog han sig af. Det gik da heller ikke værre end han fik alle sine løft godkendt, med det tungeste på 165. Så godkendt indsats af den gamle. I bænkpres var der debut til klubbens letvægter, den færørske dafnier, Gutti Harrysson. Gutti gik til stålet og leverede serien 100-105-110 – alle løft godkendt, og med overskud til mere.
Nick, som også er debutant, tog sig af dødløften og fulgte trop med 3 godkendte løft med 140-150-160.
For holdet i klassisk styrkeløft skulle Steffen Hald squatte, Nikolas “køleren” Skaarup bænkpresse og undertegnede, Jacob Prehn, dødløfte. Steffen viste han er på vej i rigtig fornuftig form med 3 flotte og ens løft, og alle sammen tilmed godkendt. Det tungeste løft lød på 225kg, som kun er 5kg fra hans personlige rekord. Nikolas har ikke fået trænet så målrettet op til stævnet, men viste bare han altid er god for en hel masse kg. Det blev til 185 og 192,5kg godkendt, og et forsøg på 202,5, som der ikke var til på dagen. Jeg selv havde følt mig i fin form op til stævnet, men desværre blev det ikke til det helt store. De 2 første forsøg på 220 og 240kg blev godkendt, men desværre viste 252,5 sig at være for tung. Det havde ellers været personlig rekord.
For udstyrs holdet tog Marc Larsson sig af squat, hvilket han gjorde meget fornuftigt, særligt taget i betragtning af han har døjet med ryg problemer i ugen op til. BisMarc startede forsigtigt ud med 250kg, senere 270 og til sidst 290kg. Alle løft godkendt. Daniel Heinrichsen tog sig af bænkpres, hvilket gik helt fantastisk. Det blev en meget imponerende serie på 160, 167,5 og til slut 175. Det var personlig rekord med hele 20kg. Ganske vist er Hr. Heinrichsen gået en vægtklasse op, men det er stadig vældig flot. Sidste manden for udstyrs holdet var Johannses Wisby, der OGSÅ lavede personlig rekord. Det blev en virkelig god serie på 240-260 og så 275kg som var personlig rekord med 5kg. Det så ud til der var lidt overskud tilmed.
Konklusionen på dagen var en ret god dag for HSF. Inden tredje runde lå vi nummer 1 i både klassisk og i udstyr, og med dagens resultat er der en realistisk chance for vi også slutter som nummer 1, og dermed har vundet divisionsturneringens 3 runder både for klassisk og for udstyr. Resultaterne er dog ikke offentliggjort endnu, og vi ved således ikke hvad der blev lavet i jyllandsafdelingen

– en førstehåndsberetning af Jacob “Magt” Prehn

Skriv et svar