Reportage fra første runde af Divisionsturneringen

Til første runde af divisionsturneringen stillede HSF med 3 hold. Det ene hold er et blandet hold, hvor nybegyndere og mere erfarne løftere kan prøve sig lidt af med eller uden udstyr, uden der er nogle forventninger. Holdet bestod i dag af Anna Jensen i squat, Tina Nielsen i Bænkpres og Tobias Petersen i dødløft. Anna startede ud med 95kg, som blev ekspederet, hvorefter hun røg på personlig rekord  102,5kg. Den måtte hun dog ind på af 2 omgane før den blev godkendt. Stærkt af Anna. Tina, som har været fraværende fra konkurrence i en del år, var i dagens anledning hevet frem fra gemmerne, og viste der stadig er sovs i patterne. Der blev leveret 2 gode løft på 67,5 og 72,5kg, som begge blev godkendt. Der blev også forsøgt på 75kg, men det var lige præcist for meget. Tobias havde efter noget overtalelse gået med til at dødløfte. Tobias har meget talent, men er desværre ikke meget for at vise det frem til stævnerne. Det blev til serien 150-165 og til slut 175. Det var 5kg under hvad Tobias har kørt 10reps på til træning. Vi håber Tobias er lidt mere villig til at gøre god reklame for klubben, sporten og sig selv, ved at løfte de flotte kg, vi ved han er i stand til i forbindelse med stævner frem for træning. Alle fra mixholdet løftede raw.

Raw førsteholdet (uden udstyr) bestod i dag af Mikkel Sølvkjær i squat undertegnede Jacob Prehn i bænkpres og Jiyan Mandrup i Dødløft. Mikkel lagde sikkert fra land med 175, som blev fulgt op af meget sikre 185. Lidt konservativt, synes vi andre, blev 192,5kg sat på i sidsten. Mikkel vendte den egentlig okay, men desværre kom han ikke længere end lige efter vendingen. Enten består Mikkel af 100% hurtige muskel fibre, eller også mangler Mikkel lige den sidste selvtillid på de helt tunge kg. Jeg selv tog mig af lidt bænkpres og fik først 132,5 og derefter 137,5 godkendt. Sidste forsøget på 142,5 kom op, men var desværre for grimt til at det kunne godkendes af dommerne. Hvad Mikkel og undertegnede ikke kunne levere, blev leveret af Jiyan. 3 lækre godkendte løft. Det blev serien 210-230 og til sidst 250. Det var vist en PR til Jiyan. Det var flot løftet og det var godt med nogle kærkomne point til raw holdet.

Udstyrs første holdet bestod af Herr Heinrichsen i squat, Sune Bak i bænkpres og Louis Preuthun i dødløft. Herr Heinrichsen lagde ud med sikre 215. Der blev øget til 230, men de blev desværre underkendt på dybden i både anden og tredje forsøget. Det var lidt ærgeligt, men vi ved Herr Heinrichsen kommer stærkt igen. I bænkpres skulle den nybagte far Sune Bak vise, at alle hans bænkpres kompetencer ikke er skiftet ud med ditto indenfor bleskiftning. Sune leverede 2 gode løft på 225 og 232,5kg, og kun lidt rust i trøje bænken, gjorde at han ikke fik den sidste på 240kg med. I dødløft viste Louis han stadig kan levere nogle gode løft i dragt, og det blev til en åbner på 230, et tungt andenforsøg på 255 og en allouter på 265 til at slutte stævnet af med.

– en førstehåndsberetning af Jacob “Magt” Prehn

Skriv et svar