Same procedure as last year….Sune Bak igen bedste løfter til DM-A

Sune bak var ene om at repræsentere HSF til årets DM-A. Det gjorde Sune tilgengæld godt, idet han både lykkedes med at vinde sin vægtklasse, og blive bedste løfter på tværs af alle vægtklasser.

I squatten lagde Sune ud med 330 der blev ekspederet i perfekt stil, hvorefter der blev bestilt 345, som voldte noget større problemer, men op kom de. Vi blev enige om at bestille 357,5 som ville være et DK rekord forsøg, men desværre til vores store fortrydelse valgte dommerbordet at sige vi havde opbrugt tiden for indlevering af sedlen. Vi undrede os noget over de mente tiden allerede var gået, og at de valgte at holde så hårdt på at Sune ikke skulle have lov til at prøve på DK rekorden – det er ikke noget nogen af os har oplevet i vores tid i styrkeløft. Desværre var der ikke noget at komme efter, og således valgte vi at stå over de 347,5, der automatisk bliver sat på stangen, når sedler bliver indleveret for sent.

Der blev ekstra tid til at slappe lidt af inden Sunes hof disciplin, bænkpressen. Sune åbnede sikkert på 255, hvorefter 262,5 også blev ydmyget. Nu skulle det blive spændende om  Sunes egen danske rekord på 267,5 kunne rykkes lidt opad. Der blev bestilt 270kg (med det samme for at undgå kontroverser med de strikse tidtagere), og den blev tilmed løftet, i hvad der for os HSFere så fint ud, men desværre blev den underkendt 2-1.

Til sidst skulle placeringen som stævnets bedste løfter sikres, hvilket gik uden problemer, da de nærmeste konkurrenter enten var bommet ud i bænk, eller havde lidt kvaler med dødløften. Der var tilmed overskud til at nappe et PR forsøg, så 312,5 blev valgt som tredje løft og godkendt ligesom startvægten 290 og andenforsøget 305. Det resulterede ydermere i at Sune  fik 4 guldmedaljer i vægtklassen – alle disciplin medaljer samt selvfølgelig medalje for totalen

 

/MagtPrehn

Skriv et svar