Optakt Til VM Masters 2014

Optakt til VM Masters 2014

Hvidovre er til dette års verdensmesterskab for Masters løftere repræsenteret ved Sune Bak, som løfter i M1 -105 kgs klassen, og selveste formanden, som har budt sig selv ind som chef coach.

På nominerings listen har det set aldeles lovende ud, da den værste konkurrent fra Holland Pjotr van de Hoeck har valgt ikke at stille til start. Den nominerede total på 890 kg er hele 70 kg bedre end den næste løfter.

Som træningen har forløbet ser det mere bekymrende ud. For 2½ uge sprang der en fiber under squat træningen, og der har selvsagt ikke været tid til at blive skaden kvit, og få formen på plads igen. Det bliver nervepirrende at se om benet holder, og det lykkes at få noget brugbart godkendt i squatten. Ultralys, laser, is poser, varmecreme, iprensalve, en stille bøn og løfter om Blå Thor for hver guldmedalje er blevet taget i brug.

Den umiddelbar plan er et åbne på 275 kg og håbe det bedste, og kan der løftes 250 kg i bænkpres og 300 kg i dødløft, så burde der stadigvæk være en chance for at være med fremme på totalen.

Formanden er arriveret på fornemste vis. Den højt estimerede coach er blevet indkvarteret på 4. sal i en lille suite og har startet sin coaching indsats med en Staropramen i badekaret og en lille lur. Vi har dog en aftale om at mødes efter at undertegnede er blevet vejet ind, så vi kan få en sandwich og lægge en plan for aftenen.

Starten går klokken 18:30, så stay tuned……

Skrevet i Tjekkiet fra Sune Bak HIMSELF!

Skriv et svar