2 medaljer til de 2 HSFere ved sjællandsmesterskabet i trekamp

Dagen oprandt hvor de 2 HSFere Brian “Beast” Hansen og selveste formanden Marc Larsson skulle repræsentere HSF ved sjællandsmesterskabet. Brian stillede op i 105kgs klassen, og Marc i 93kgs klassen.

Brian stillede op semi raw, idet han kun havde knæbind på i squat og dødløft dragt på til dødløften, men han kunne godt blande sig i medaljestriden alligevel, på trods af handicappet. Således lagde Brian flot ud med 3 godkendte  i squat med serien 155-165-175. I bænken var der også lagt op til 3 godkendte løft, da både 105 og 112,5kg blev klaret i meget overbevisende stil, men det på trods, så blev 117,5 lige en smule for tung for Brian. Han kom dog stærkt igen i dødløft med 3 godkendte, hvoraf de 240kg var det tungeste. Den fine præstation fra Brians side rakte til en bronzemedalje i vægtklassen.

Formand Marc Larsson startede med 260 i squat, som blev løftet og godkendt, hvorefter 275 blev bestilt, men desværre underkendt på dybden. Gode råd var dyre, men 285kg blev bestilt til tredjeforsøget, og blev også løftet og godkendt. I bænkpres, fik Marc alle tre løft godkendt, hvor det sidste lød på 172,5kg. I dødløft var Marc i hopla, og leverede ført et flot løft på 260, dernæst 277,5 og så skulle der forsøges at lave danmarks rekord.Der skulle derfor mere end 290kgsd på stangen, og således blev 290,5kg beordret til at tage plads på podiet. Den var desværre for tung for Marc, men det rørte dog ikke ved et fint comeback stævne, der både udløfte guld i vægtklassen og en pokal for bedste løfter på tværs af vægtklasserne.

en førstehånds beretning af Jacob “Magt” Prehn

 

Skriv et svar