Portræt af Henrik Khalil Bak

Hønse squatter

Hønse squatter

Henrik Khalil Bak

Også kaldet Hønse eller Slagteren, fordi jeg er uddannet slagter. Men nu har jeg taget en uddannelse som elektriker.

Jeg er fra 1981, og vejer ind i 93 kg klassen. Det er mange år siden jeg startede. jeg var 16 år. Jeg havde en bekendt, hvis far trænede hernede, og så er jeg bare fortsat lige siden, men sådan lidt on and off. Jeg har også dyrket lidt kampsport imellem, men er altid vendt tilbage igen til HSF og styrkeløft.

Indtil videre med godkendte løft, har jeg lavet 180 kg i squat, 125 kg i bænkpres og 185 kg i dødløft. Det er mange år siden jeg sidst har stillet op. Men der er ved at være en sult igen, og jeg stiller snart op igen hvis jeg kan få træningen til at køre ordentligt, og hvis mit arbejde kan lade mig være i fred.

Mine personlige ambitioner er, at de resultater jeg har nævnt, dem kan jeg faktisk lave nu uden udstyr. Så det er det der med at få sparket i røven og komme i gang. Jeg kunne godt tænke mig at runde de 200 kg i squat uden udstyr, 140-150 kg i bænk og en 200 kg i dødløft. Det hele uden udstyr.

Skriv et svar