Portræt af Daniel Reinhard

Daniel Reinhard

Født i 1985, læser psykologi på universitetet

Jeg kender Jacob Prehn tilbage fra Allerød for en 12-15 år tilbage, og så skulle han til byen (København). Vi trænede sammen i LVK – Lillerød Vægtløfterklub, og så skulle Jacob som sagt til byen, og så var det meget naturligt for mig lige at komme ned i Hvidovre og se hvad det var for noget, dengang jeg flyttede til Frederiksberg i 2004. Og her i HSF har jeg så været medlem siden.

Jeg mødte Jacob i vægtløfterklubben, og det var ham der introducerede mig til squat og dødløft. Det er sjovere at konkurrere, og sådan har jeg haft det med alle de ting jeg har lavet. Der skal være nogle mål med min træning.

Jeg er ikke så god i squat uden udstyr, men jeg har lavet 220 kg i udstyr og har bænket 125 kg i trøje og dødløftet 210 kg bare med bælte. Dødløften er den øvelse hvor jeg er bedst disponeret.

Med hensyn til sportslige ambitioner har jeg en drøm at få dødløftrekorden i 83 kg klassen. Der er ingen der siger det er realistisk, men det drømmer jeg om. I dag er den på 250 kg, og kommer nok på 260 kg inden længe. Jeg har tænkt mig at blive i 83 kg klassen i mange år, og så slå raw rekorden i dødløft.

Skriv et svar