Andreas “Græker” Kerrn-Jespersen

Andreas K-Jespersen, bedst kendt som ”Grækeren” på grund af sine græske aner, sin trang til at spise Feta og smøre græsk oliven olie på alting.

Jeg er fra årgang ’91 og er færdiguddannet med 2 kandidatgrader, en i farmaci og en i virksomhedsøkonomi og bio-entrepreneurship fra henholdsvis KU og CBS. Jeg arbejder som Business Development Manager ved Nordic Bioscience og har gjort det siden 2017. Jeg begyndte at lave styrkeløft i CPL (det tidligere copenhagen powerlifting) under Bertel. Tanken om at presse kroppen til det yderste og blive stærkere, var det der lokkede mig til at starte. Jeg har løftet til stævner siden 2013 og jeg løfter primært i udstyr fordi, at jeg synes det er sjovest. Jeg har altid konkurreret i -83, men enkelte gange har jeg et par stævner i -93. Jeg begyndte at dyrke styrkeløft i HSF, da jeg havde trænet et par gange med Daniel fra HSF i CPL, dengang styrkeløfterne stadig gerne måtte være der. Vi løftede begge udstyr og tanken om at kunne få hjælp og opbakning fra andre løftere, der var lige så engagerede, tiltrak mig. Så da CPL lukkede endeligt ned og kun blev et center for personlige trænere i 2016, så flyttede jeg min licens til HSF og har været der lige siden. Siden da, er jeg med stor opbakning fra medlemmer, blevet valgt til næstenformand. Mit bedste stævneresultat er 640 kg i -83, et resultat jeg håber at forbedre snart. Jeg er flere gange Danmarks og sjællandsmester. Jeg er rigtig glad for at være i HSF frodi, at det er en klub, hvor løfterne hjælper hinanden, giver hinanden udløft, spotter i squat og hjælper hinanden med at forbedre sig. Man kan altid spørge om hjælp, hvilket er super fedt. Så vil jeg også fremhæve det stærke sociale sammenhold, ikke bare hvor vi træner sammen, men også hvor vi går ud og spiser sammen og meget andet.

Andreas er meget engageret i at byde nye og potentielle medlemmer velkommen i klubben og lære fra sig i alt fra løfteteknik til træningsprogrammering. Man kan altid spørge Andreas, ingen spørgsmål er for dumme.

DSC_0025 (1)


Andreas og Daniel til SM styrkeløft 2015

Skriv et svar