2017 forsiden

Gammel forside, skiftet af heinrichsen d. 16/06/2018. Gemt som sikkerhedskopi

Velkommen til HSFs hjemmeside

HSF er sponsoreret af:


HSF (Hvidovre Styrkeløft Forening) er en af Danmarks førende styrkeløft foreninger, med flere landsholdsløftere og Danske rekordholdere.

I styrkeløft konkurreres der i de tre discipliner squat, bænkpres og dødløft, og der løftes både med udstyr og uden udstyr, kaldet raw. Du kan få mere information om vores sport på Dansk Styrkeløft Forbunds hjemmeside.

I skrivende stund er vores yngste aktive konkurrenceløfter 15 år og vores ældste aktive konkurrenceløfter er 55 år. Så du har den rette alder, uanset hvor ung, voksen eller gammel du er. Er du interesseret, så tag straks kontakt til os.

Værd at vide inden du kontakter os:
Det skal understreges, at det er fuldstændigt ligegyldigt hvor meget eller hvor lidt man kan løfte, for at man kan begå sig i HSF. Men vi forventer af dig, at du kommer til os med en seriøs tilgang til det at træne, samt et ønske om at stille op i konkurrencer på et eller andet tidspunkt. Og du vil ende med at blive meget stærk – formentligt stærkere end du er i stand til at gøre dig forestillinger om som nybegynder.

Vi har mindre lokaler der på ingen måde er prangende. Sporten i det hele taget, og vores klubfaciliteter i særdeleshed, er u-glamourøse. Vi har ingen spejle på væggene, pladsen er trang med lavt til loftet, vi bor i et kælderlokale og vi har hverken motionscykler, løbebånd eller andre skinnende træningsmaskiner. Hvad vi derimod har masser af, er vægtstænger, håndvægte og vægtskiver.

Vi har nul-tolerance overfor doping. Dette kan ikke understreges kraftigt nok. Vi har ingen forståelse for, eller plads til løftere der tager doping. Hvis bestyrelsen får mistanke om at en løfter tager doping, får vedkomne straks frataget sin løftelicens, og bliver smidt ud af klubben hvis mistanken er stærk nok. Ved et konstateret doping misbrug bliver man øjeblikkeligt ekskluderet fra klubben. I øvrigt har man som løfter i HSF en pligt til at træne i klubben minimum én gang hver anden uge, selvom man også træner et andet sted. Dette krav eksisterer for at alle der træner i HSF, skal stå til rådighed for Anti Doping Danmark når de kommer på deres uanmeldte kontrolbesøg. Anti Doping Danmark besøger typisk HSF flere gange om året og dopingtester de løftere de selv udvælger. Og derudover vil vi gerne sørge for at der er opbakning og hjælp til de tunge løft, samt sikre et godt sammenhold ved at folk træner sammen.

Vi er en forening, og det betyder at alle bidrager med noget. Vi er ikke et kommercielt træningscenter, med ansatte der kommer og rydder op efter dig. Alt hvad der sker i HSF sker på frivillig basis. Nu er det ikke sådan at HSF på nogen måde gør krav på hverken din sjæl eller dit liv, men alle bidrager med et eller andet nogle få gange om året i forbindelse med rengøring, hjælp til stævner, julefrokost og andre fornøjelige fester og forsamlinger. Føler du ikke at du er i stand til at bidrage med et eller andet til foreningens virke 1-3 gange om året, så er et kommercielt træningscenter helt sikker et bedre valg for dig, og du behøver ikke at kontakte os.

Har du orket at læse helt hertil uden at blive skræmt væk, så er du kandidat til at blive vores næste suverænt stærke styrkeløfter. Og det uanset om du er 15, 28 eller 63 år, og selvom du måske lige i øjeblikket knapt nok kan slå en bule i en ny-rystet hovedpude. Kontakt os derfor gerne straks!

Hvad fordelene ved at dyrke styrkeløft – og dyrke det i HSF?
Du bliver fanget af den seriøse attitude der hersker i HSF omkring det at løfte vægte, og løfte tunge vægte! Attituden i HSF er i sig selv et fantastisk aktiv for enhver der vil træne seriøst. Det er uundgåeligt at du bliver stærkere når du træner hos os, idet den seriøse tilgang har det med at være voldsomt smitsom.

Vi har et godt kammeratskab, hvor der også er plads til ”en skævert” ind imellem. Her kan man være sig selv, blot man ihukommer hvad vi har skrevet længere oppe på siden.

Du står selv for din egen træningstilrettelæggelse, men du har direkte adgang til råd og vejledning fra folk der har opnået topresultater år efter år.  Ekspertisen er aldrig mere end 2 meter væk., og vi har særdeles velafprøvede og succesfulde træningsprogrammer, som man kan bruge direkte eller tage udgangspunkt i.

Du bliver udfordret både fysisk og mentalt på den gode måde. Som man siger i forsvaret til rekrutterne: ”Du kan dobbelt så meget som du selv tror, og ti gange så meget som din mor tror”. Selvom du måske aldrig har trænet før og lige nu går og tvivler på egne evner, vil du hurtigt få en masse succesoplevelser baseret på din fremgang i både teknik og styrke. Og disse vil helt naturligt give dig en lyst til og en sult efter at blive endnu stærkere. På forbløffende kort tid har du det så ligesom alle os mere erfarne løftere – du kan næsten ikke blive stærk nok. Og du vil udvikle en sund og god selvtillid hvis du ikke har det i forvejen. En sund selvtillid der gør dig bedre i stand til at håndtere en masse af livets øvrige udfordringer.

Har du rygproblemer forsvinder de sandsynligvis. De forsvinder selvfølgelig ikke hvis dine rygproblemer skyldes egentlig sygdom, så tjek lige med din læge først. Men langt de fleste der har rygproblemer, har fået det på grund af inaktivitet. De har et stillesiddende liv, og har udviklet ”kontorrøv”. Der er løftere i HSF der har oplevet hold i ryggen hver måned i adskillige år, men som aldrig har ondt i ryggen mere – fordi de træner styrkeløft.

Du får afløb for din medfødte konkurrence trang. Der er masser af stævner året rundt, forskellige steder i landet, hvor man uanset alder og niveau af styrke kan stille op.

Vores klub ligger 100 meter fra Rødovre station, og er derfor nemt tilgængelig, uanset om man anvender privat eller offentlig transport. Det er muligt at træne gratis i en prøveperiode, for at se om man har lyst til styrkeløft. Et eller flere helt forpligtigende gæstevisit kan aftales. De officielle åbningstider for HSF er hver mandag, onsdag, torsdag og fredag i tidsrummet 16 – 19. I praksis er der også åbent på andre tidspunkter, men ikke i faste tidsintervaller. Det alt sammen er med til at sikre, at der altid er en god stemning, sikkerhed og sparring til træningerne.

 

Skriv et svar