Reportage fra 3. runde af divisionsturneringen 2017

Til denne sidste runde af liga turneringen 2017 havde vi Anders, Gutti and Jiyan på råholdet og Nick, Mathias og Charlotte på udstyr/mix holdet. Runden blev afholdt i KSKs træningslokaler. Anders var første mand i ilden for råholdet. Han lavede 160 som fin åbner, lavede en teknisk fejl på 170 men fik den stadig op og som kronen på værket squattede han 180. God start for råholdet. Til råbænken havde den færøske charmetrold Gutti meldt sig. Gutti lavede serien 100 – 105 godkendt og missede 110 fordi styrken ikke var der på dagen. Sidste mand på råholdet var Jiyan, som også er bedre kendt som Pöllevic og efter dette stævne som den brune død. Jiyan havde loadet godt op på köfte og andre gode sager, så han var klar til at give den gas i dødløft. Han startede nemt på 225 og 245 fik samme behandling. Jiyans bedste dødløft er 250, så vi valgte at gå på 255. Jiyan får en opsang fra selveste formanden, der snakkede med store alvorlige ord. Det hjalp tydeligvis, for Jiyan løfter de 255 til godkendt, en tand tungere end de andre løft og får således en 5 kilos personlig rekord.
For udstyrsholdet, som egentlig bare er et hold hvor man kan prøve lidt forskelligt af, havde Johannes overtalt Nick til at prøve knæbind. Allerede i opvarmningen kan vi se at der er guf i Johannes knæbind og vi øger således startvægten med 5 kilo til 120 kilo. Denne vægt løfter Nick nemt og 130 får samme tur, om end lidt tungere. Til sidst prøver vi 137,5 men Nick sætter sig tilbage og ikke ned i bindene og tipper således baglæns ind i Emil Terkelsen. Blødere landing kunne man ikke have håbet på og Nick var helt uskadt (og det samme var Emil). En solid og godkendt indsats fra Nick der forhåbentlig har mod til mere. I bænken havde Mathias Monhart udstyrsdebut. På Trods af at veje noget lettere end normalt, var Mathias parat på at ydmyge nogle vægte, og det var lige præcis det han gjorde. Under kyndig vejledning af undertegnede, blev det til serien 100, 105 og 110, alle flotte løft og godkendt. Der er helt sikkert til meget mere, specielt hvis han kommer i en trøje, der ikke er alt for løs. Uanset hvad, er det meget flot og han har nu bænket 5 kilo over hans maks rå bænk i udstyr. Sidste løfter i ilden var Charlotte, der var blevet overtalt til at prøve lidt dødløft. På trods af at dragten modarbejdede os noget, så løftede Charlotte først 110 og derefter 120, begge nemt. Charlotte sagde hun var blevet lidt træt og hun synes de var tunge, men vi blev enige om 127.5 som en gylden mellemvej. Denne løftede Charlotte også nemt og det var tydeligt at der var til flere kilo, hvilket hun må have til gode til næste stævne. Godt løftet alle!
Sidst skal der lyde ros til et velarrangeret og velafholdt stævne, med gode spottere, hjælpere, dommere og speakere. Det var en sand fornøjelse, at se hvor mange medlemmer fra Hvidovre styrkeløft forening der var dukket op for at støtte deres klubkammerater! Det gav en suveræn stemning når vores løftere skulle på platformen og var tydeligt at høre blandt publikum.

Nick:
120, 130, 137,5
Mathias:
100, 105, 110
Charlotteeee
110, 120, 127.5

en første håndsberetning fra Daniel

Skriv et svar