Kronometer sponsorerer HSF

Det er med stor glæde vi kan sige at vi har fået tilføjet en ny sponsor – Kronometer. Vi er altid glade for at virksomheder synes HSF er interessant at samarbejde med og byder dem hjerteligt velkommen. Kronomoter sælger ure, og kan findes på deres hjemmesiden www.kronometer.dk. For en uddybning af virksomhedens virke, er der vel ingen bedre end dem selv, der kan beskrive dem:

Nicholas Stenov er manden bag Kronometer.dk, som er en ur-side med prisbillige mekaniske ure. Nicholas har en forhistorie som ursælger, og ønsker at kunne tilbyde mekaniske ure i god kvalitet til fornuftige priser. Mærkerne på kronometer.dk spænder derfor fra Seiko til Schaumburg.

Hovedmærket på kronometer.dk er Vostok-Europe. Et russisk mærke der har formået at producere mekaniske in-house værker i en fin kvalitet til få penge. Her er altså mulighed for at erhverve sig ægte in-house til en skarp pris. Udover egne værker bruger Vostok også mekaniske Seiko værker i deres billigste modeller. En anden specialitet hos Vostok er brugen af tritium-rør til timemarkeringerne. Tritium har den fordel at det bevarer den selvlysende effekt bedre end mange af de nyere materialer.

24320movement

Skriv et svar