Line Gry Bornhuus

Line Bornhuus

DSC_0025 (1)


Line til AASK open 2019

Jeg er fra 1990 og arbejder til dagligt som speditør, ved DHL Global Forwarding. Udover styrkeløft, så kan jeg i min fritid godt lide at vandre. Jeg har i oktober 2018 besteget Mount Kenya og i juni 2019 gået Caminoen (den portugisiske rute, 260 km), det var virkelig fedt, men også meget udfordrende på en helt anden måde end styrkeløft. Jeg elsker at være ude i naturen og af og til lykkes det at lokke venner, familie eller kæresten med på mine skøre idéer.

Jeg har egentlig trænet siden jeg var cirka 14 år gammel. Jeg har altid godt kunne lide at bevæge mig og bruge min krop. I 2015 begyndte jeg at tage det lidt mere seriøst, men indenfor bodybuilding’ish træning (ingen konkurrencer). Først i 2016 begyndte jeg at bænkpresse og det var også her jeg kørte min første styrkecyklus i squat (Russisan Squat Routine). Jeg trænede på det tidspunkt i Fitness DK og et BB center som hedder Team Massive Club (Tidligere var det bare FW).

I februar 2017 blev jeg påkørt i min bil, der gjorde jeg endte ud i en langtidssygemelding. Grundet kroniske smerter efter ulykken, startede jeg i et forløb ved Jacob Beermann. Det var gennem ham jeg blev rigtig introduceret for styrkeløft. Jeg blev stort set smertefri og derefter ret hurtigt stærkere end før påkørslen. Jacob anbefalede mig at kigge ned i nogle styrkeløfter-klubber til en prøvetræning. Jeg tog ned i HSF, da det var tættest på mit hjem. Her var jeg til en prøvetræning, for at se om ikke det var noget for mig. Jeg nåede aldrig længere end HSF, da sammenholdet, opbakningen og venskaberne er guld værd og gjorde jeg blev hængende der! Min træning er blevet så meget sjovere og langt mere målrettet nu takket være Oles vilde volumen programmer. Det er enormt motiverende med den gode fremgang og jeg håber at kunne lave en total på mindst 300 ved næste stævne.

Langsigtet, vil jeg gerne squatte 130 kg, bænke 70 kg og dødløfte 150 altså en total på 350 kg.

DSC_0025 (1)


En glad Line der fejrer det sidste dødløft til AASK open 2019