Portræt af Johannes Wisby Andersen

Johannes drikker en kop sovs

Johannes drikker en kop sovs

Johannes Wisby Andersen
Jeg er fra årgang 1988 og arbejder i Deloitte, hvor jeg blev ansat i 2014. Jeg kommer oprindelig fra Vendsyssel, ude på landet, men har studeret i Ålborg og Kina. Før jeg flyttede til København trænede jeg i SPH-gym i 4 år, hvilket var fra 2010 til 2014. Udover styrkeløft følger jeg også Formel 1, bruger tid på at rode med computere og har en mani med at skulle skille ting ad og samle dem igen.
Til mit første stævne var jeg -90, hvilket var JM bænk, hvor jeg vejede ind på 83,7 kilo. Siden da har jeg været i -93 og -105, hvor jeg nu konkurrere -93, fordi det er der, at jeg føler mig bedst tilpas. Jeg startede med at træne i februar 2009 og begynde at træne mere styrkeløft orienteret, da jeg blev medlem af SPH-gym i 2010. Jeg har altid været glad squat og varianter heraf, ikke kun backsquat, men også front squat osv. Derudover synes jeg, at strongman er pissefedt, med loading og carrying osv.
Jeg begyndte at træne fordi, at jeg ikke gad være tynd længere, så da jeg kom over 80 kilo, vil jeg egentlig bare gerne være stærkere. Så en dag i AK jyden kom jeg til at snakke med Kim Lynge. Senere ringede han med et computer-problem og efter at have fixet dette, spurgte Kim Lynge mig så, hvad han skulle betale. Jeg svarede at han kunne lave et 12 ugers program til mig. Da begyndte jeg at træne fast og mere styrkeløft orienteret i SPH.
Efter jeg havde accepteret en job-kontrakt fra Deloitte, skulle jeg så flytte til KBH og finde mig en ny klub her. Jeg havde været på styrke.dk og se hvilke klubber der var. Jeg havde prøve-trænet i TSK, KSK og CPL og var mest lun på TSK på grund af de havde udstyrsløftere. Skæbnen ville at jeg skulle til TSK cup 2014 og i opvarmningen sad ved siden af Daniel Heinrichsen, der foreslog en prøvetræning i Hvidovre styrkeløft forening, hvilket jeg takkede ja til. Jeg havde oprindelig afskrevet hvidovre, da det virkede som værende noget længere væk, men jeg tog derud og fandt stemningen og atmosfæren i klubben rigtig god, lidt ligesom i SPH før det til et kommercielt gym. Dette fangede mig og jeg fandt da også ud af, at transporttiden faktisk var ret kort, da klubben ligger lige ved en S-togs station. Til TSK cup 2014 lavede jeg, på daværende tidspunkt bedste resultat på wilks.
Et år efter, til TSK cup 2015, lavede jeg 275 squat, 142,5 bænk og 280 dødløft, med en total på 697,5 kg i totalen, hvilket er mit bedste resultat indtil videre. Mit langsigtede mål er 300-175-300 i 3 kamp samt en total på 750 kg. Et mere kortsigtet mål er at kommer over 700 i totalen og over 150 kilo i bænkpres. Af skader har jeg haft springerknæ, som der stadig arbejdes en smule, rygproblemer der gjorde jeg ikke kunne squatte og dødløfte et halvt år. Udover det, har jeg haft en masse andre små andre skavanker, der arbejdes kontinuert på. Af andre sportsrelaterede mål vil jeg gerne lave 275 kilo raw dødløft og 200 kilo raw squat og sidde bag rattet på en bil der kører over 300 km/t. Derudover er jeg af den holdning af, at man ikke kan få for store glutes og chesticles.

Billedtekst: Johannes er i gang med at ydmyge sovs!

Skriv et svar