Portræt af Christian Windfeld

Christian Windfeld

Christian poserer for vores kvindelige læsere

Christian poserer for vores kvindelige læsere

Jeg er 28 år, og arbejder som personlig træner i Fitness DK, og er også ved at læse ”Exercise Science”, og det læser jeg oversøisk via fjernstudie. Det er web baseret, og de stiller opgaver til mig. Jeg får tilsendt opgaver og sidder og skriver mine artikler og får dem sendt over til dem for at få dem normeret osv.

Min vægtklasse? Jeg ved ikke hvad jeg vejer. Jeg tror ikke jeg vejer 125 kg, og jeg vejer i hvert fald mere end 105 kg, så jeg tror jeg vejer omkring 115 kg.

Jeg har lavet bodybuilding i rigtigt mange år, og det begyndte at blive rigtigt rigtigt kedeligt. Så begyndte jeg at lave crossfit for det virkede spændende og som en god måde at udfordre mig på. Men jeg fandt ud af, at det blev jeg ikke stærkere af, og så blev det styrkeløft, for det var det der virkede mest naturligt for mig, og jeg kunne også læse mig frem til, at det var det der virkede med de mål jeg havde. Så derfor styrkeløft.

Der var nogle styrkeløftere hvor jeg trænede crossfit. Og så begyndte jeg at lave mindre og mindre crossfit, og begyndte at squatte mere og mere, og bænke mere og mere og dødløfte mere og mere. Og så tænkte jeg at jeg ikke gad at være et crossfit sted. Det skulle være et sted hvor der også var andre styrkeløftere. Og så var jeg ude i et andet center før og træne i 1½ års tid, men der kom for mange bodybuildere. Der var ikke nok styrkeløftere, og så fik jeg anbefalet Hvidovre Styrkeløft Forening. Så kom jeg herned, og meldte mig ind stort set med det samme, og nu har jeg været medlem her i 5 uger.

Jeg har lavet noget stærkmandstræning da jeg var i hæren, men det gælder jo ikke. Jeg har nogle gode træningsresultater, hvor jeg har dødløftet 230 kg, 130 kg i bænkpres, ikke særligt pænt, og så har jeg 150 kg i squat, hvilket heller ikke er særligt pænt. Men det er en god basis at starte ud fra. Dødløft er ”lettere” end al det andet.

Ambitionerne er helt klart at stille op til stævner, men lige nu skal jeg have styr på noget teknik. Hernede er der lidt flere krav til de forskellige øvelser. Det er ikke bare at gå ned og ”bounce” vægten på brystet, man skal ned og ramme ordentlig dybde på squat, så det er det jeg arbejder med nu. Der er nogle tal jeg gerne lige vil nå på mine løft først. Og så håber jeg at kunne stille op, hvis ikke her i slutningen af året (Red.: 2013), så til næste år. Der er jo TSK Cup her i november, så det finder jeg lige ud af om jeg skal stille op til.

Skriv et svar