2. runde af ligaturneringen 2012

Til ligaturneringens anden runde stillede HSF vanen tror med 2 hold. Andenholdet bestod af mig selv (Jacob “Magt” Prehn) i squatten, Ronni Hedegaard (fedte), der gjorde comeback efter et skadeshelvede, og i dødløft, Daniel Vetö.

Jeg selv, havde på forhånd planlagt en konservativ serie, da jeg gerne ville vente lidt med de meget tunge kg, lidt tættere på Nordland Cup sidst i juni. Serien blev således på 180-190 og 200, alle løftet uden udstyr og med fint  overskud – bedre end forventet.

Fedte skulle forsøge sig med bænkpressen, og løftede ligeledes uden udstyr. Startvægten på 125 blev ekspederet med ok overskud, og godkendt 2-1, da den ene dommer mente røven var løftet. Andenforsøget bød på et PR forsøg idet 132,5kg blev bestilt på stangen. Desværre var fokus for meget på at holde røven i sædet, og for lidt på at løfte vægten, så den kom ikke op. Det blev ændret på sidste forsøg, hvor samme vægt blev bestilt. Den blev igen godkendt 2-1, som førsteforsøget.

Daniel Vetö havde på forhånd planlagt at få 200 med i dødløft. Han valgte at lægge sikkert ud med 180 som startvægt, hvorefter de 200 blev bestilt. De blev løftet med lidt overskud tilmed, så Daniel Fik det han kom efter, og valgte at springe sidste forsøg. Iøvrigt løftede Daniel også rå.

Førsteholdet bestod idag, af Marc Larsson (formanden) i squat, Sune Bak i bænken, og Louis Preuthun (patronen) i dødløft.

Marc havde som sædvanligt ikke trænet voldsomt meget op til runden, men dog minimum 1 gang om ugen, så formen var ikke helt væk. 255 blev løftet i første forsøget, 275 i anden, begge godkendt. I tredjeforsøget blev 290 bestilt, og ydermere løftet med pænt overskud, men desværre blev den underkendt på manglende dybde. Formen lover dog godt for resten af formandens sæson, hvor man ifølge eget udsagn, rent faktisk har tænkt sig at træne.

SÅ skulle der bænkes, og bænkes blev der. Sunes vejede for første gang ind i den tungeste vægtklasse, lige præcis, med sine 120,1kg (hans første personlige rekord på dagen). Opvarmnings lokalet var varmt, så Sune der generelt er en varm person, skulle tørres ekstra meget af (måske også pga. dagens høje kropsvægt). Der blev leveret en upåklagelig indsats, med  3 godkendte løft – 260-270-275. De  2 sidste løft var personlige rekorder, så der blev flyttet lidt grænser på dagen. Ydermere var det klubrekord i 120+ klassen. Sune leverede også stævnets tungeste bænkpres.

I dødløften havde patronen meldt sig under fanerne. Det var noget tid siden patronen sidst havde dødløftet i fuldt udstyr, så det var lidt spændende at se hvad der var til.  Det skulle senere vise sig at være en hel del. Måske blev patronen inspireret af holdets bænker – ihvertfald blev alle 3 forsøg godkendt, hvoraf der i sidsteforsøget også var til en PR, da 285 blev løftet – iøvrigt stævnets tungeste dødløft.

Skriv et svar