Sune fik sølv ved WEUC Cup

vi har snakket med Sune, og her sætter han sine egne ord på præstation til WEUC Cup i Luxemborg:

Så blev det tid…

Indvejning, sikkert og kontrolleret på 104,67 kg. Jeg fulgte planen og meldte startvaegte ind på 315-230-295.

Squat
1. forsoeg 315 kg – godkendt 3-0
2. forsoeg 325 kg – godkendt 3-0

Der var panik undervejs, og Henrik havde fået at vide at han ikke fik flere loeft, da der ikke var tid til at laegge bind på alle danskerne som loeftede i traek i en samlet gruppe. Bertel var gasset ud og ikke i stand til at laegge knaebindene hårdt nok, så jeg spurgte Henrik Nielsen om han ikke kunne laegge de sidste knaebind. Det gjorde han så, selvom han vidste at det ville gå ud over grebet i doedloeft. Stor tak for det.

3. forsoeg 332,5 kg – godkendt 3-0 (dansk rekord med 2,5 kg)

Baenkpress
1. forsoeg 230 kg – godkendt 3-0
2. forsoeg 240 kg – godkendt 3-0
3. forsoeg 245 kg – godkendt 2-1
Sidste forsoeg blev et dårligt teknisk loeft, men jeg havde dog overskud og vilje nok på dagen til at locke den ud stadigvaek.

Deadlift
Jeg afstemte nu startloeftet efter min godkendte subtotal. Da jeg vidste at jeg skulle på 300 kg for at kvalificere mig til VM, så ville jeg saenke startvaegte en anelse for ikke at vaere for taet på. Jeg satte den ned til 292,5 kg som ville vaere ny dansk rekord og EM kvalifikationskrav i eet.

1. forsoeg 292,5 kg – godkendt 3-0
2. forsoeg 300 kg – godkendt 3-0 (VM krav)
3. forsoeg 305 kg – godkendt 3-0
Rigtig god serie. Loeftene blev faktisk bedre og bedre, som der kom flere kilo på, så måske er der til lidt mere i doedloeften. I denne omgang gik jeg dog efter at skrabe mest muligt sammen, uden at satse nogen steder.

Total på 882,5 kg, som er 5 kg over VM krav’et i 105 kgs klassen, og ny dansk rekord med 20 kg. Totalen gav 528 wilkspoint, som stadigvaek er lidt under hvad jeg praesteret i 120 kgs klassen.
Alt ialt et rigtigt godt staevne, hvor jeg havde marginalerne på min side og fik skrabet en god total sammen. Der er meget langt imellem staevner hvor alt klapper.

 

Skriv et svar