Reportage fra anden runde af divsionsturneringen

For første gang nogensinde af holdt HG i Næstved et stævne, og det var i dag til anden runde af divisionsturneringen. HSF stillede også denne gang med 2 hold. Andenholdet løftede alle raw, og bestod af Dennis Persson i squat, Jacob Prehn (undertegnede) i bænkpres, og Daniel Vetö i dødløft.

Dennis var første mand, og startede på 170, som var en tangering af hans indtil videre bedste godkendte squat. Det gik nemt, og Dennis smed noget mere vægt på, og fik først både 180kg op og godkendt og dernæst også 190kg. Det må siges i den grad at være godkendt at lave 20kgs personlig forbedring, så Dennis var godt tilfreds.

Jeg selv lagde ud med 140kg, som føltes noget tungere end de burde, men jeg gik ufortrødent på 150 som desværre blev for tungt i både anden og tredjeforsøget. Det var en lidt flad fornemmelse efter nogle gode træningsuger, men formen var bare ikke ligeså god som for nogle uger tilbage.

I dødløften rejste Daniel sig hvor jeg var faldet, ved at lave 3 godkendte løft, med serien 200-215-220kg. Det var flot af Daniel, der viste god gejst, og nær havde skræmt en side spotter væk under fejringen af de netop løftede 220kg. Det var en forbedring af Daniels personlige rekord med hele 10kg, så det var alt mulig grund til at være tilfreds.

Første holdet løftede alle i udstyr og bestod af Sune Bak i squat, køleren – Nicolas Skaarup i bænkpres, og formand Marc Larsson i dødløft.

Sune har haft lidt ondt i halsen og netop overstået den tunge dødløft op mod EM i onsdags, så han var lidt mørbanket i kroppen, men fik alligevel både godkendt både 315 og 325kg, men desværre blev en personlig rekord på 335kg lidt for tung på dagen. Den er der om 14 dage til EM.

Skaarup startede på 250 fik den godkendt og gik derefter på 257,5 som desværre var lidt blev lidt for tunge pga. lidt problemer med teknikken i trøjen. Skaarup mandede sig op og løftede den flot og overbevisende, så der også kom et flot resultat med hjem i bænken.

Dødløften var åbenbart disciplinen hvor HSFerne skulle have mange hvide lamper, og det gjaldt også formanden, der leverede varen og fik alle 3 løft godkendt med 290kg som det tungeste i serien. Det lover godt for efterårets stævner, men formanden har også fået trænet lidt mere på det seneste.

Generelt var det en god ligarunde med et par personlige rekorder og nogle tunge stabile løft fra HSFerne

Af Jacob Prehn

Skriv et svar