Portræt af Jiyan Mandrup

JiyanPortrætJiyan Mandrup

Født i 1993. Jeg er studerende og læser supplerende fag for at kunne komme ind på Pharmaceut studiet.

Jeg ligger for tiden i 93 kg klassen og har planer om at rykke op i 105 kg klassen igen.

Det er lidt tilfældigt jeg kom ind i styrkeløft. Jeg trænede i et andet center tidligere med fine Eleiko vægtstænger osv. Så lukkede det da Fitness World udkonkurrerede det, og så kom jeg herned (HSF). Så var det meget naturligt at jeg blev styrkeløfter. Så derfor dyrker jeg styrkeløft. Jeg vil blive ved med at dyrke styrkeløft, fordi jeg synes det er en god sport og jeg kan godt lide at stille op i konkurrencerne og blive stærkere.

Mine resultater indtil nu er at jeg har squattet 190 kg til stævne, og har bænket 130 kg til træning. Og så har jeg fået dødløftet 230 kg – et liga resultat. Jeg vil også forsøge at få det med i trekamp til DM Raw. I øvrigt var de 190 kg i squat dansk junior rekord i 93 kg klassen.

Mine sportslige ambitioner er selvfølgelig at jeg gerne vil prøve på at blive en af de bedste styrkeløftere i Danmark. Det kører jo fint nok indtil videre, så det tror jeg måske godt jeg kan blive, forudsat at jeg ikke bliver skadet. Jeg vil i hvert fald godt ligge i toppen af dansk styrkeløft.

Skriv et svar