Portræt af Brian Beast Hansen

Brian trækker en tung dødløft

Brian trækker en tung dødløft

Brian Hansen – ”The Beast”

Født i 1971 og arbejder som teknisk designer.

Hvorfor jeg dyrker styrkeløft var nok fascinationen af de store vægte og brugen af udstyr som triggede mig. Jeg kan huske jeg sad og kiggede i de der gamle Body Building blade, hvor der var en reklame for Powerlifting USA, som jeg begyndte at abonnere på, og derfra tog interessen fart. Men det afgørende skub kom efter at jeg læste en artikel af Louie Simmons fra Westside Barbell der hed ”Max out 52 weeks a year”, der var jeg solgt, og måtte bare prøve det.

Efter dette søgte jeg lidt rundt, for at se hvad der var af styrkeløft i Danmark, og så stødte jeg så på Hvidovre (HSF) som tilfældigvis holdt et DM Diverse i 2003 som jeg var nede og se. Den efterfølgende mandag meldte jeg mig ind, og har været det lige siden.

Mine bedste resultater er 225 kg i squat, 165 kg i bænkpress og 245 i dødløft – alle i udstyr. Min bedste trekamp er 585 kg, også i udstyr.

Lige nu har jeg ikke de store ambitioner. Sulten er for tiden væk, så træningen er mest vedligehold af styrken og almen træning. Og så måske få tabt mig lidt.

Skriv et svar