Charlotte Overgaard

Jeg er fra 1992 og arbejder som “Credit Specialist”. Jeg har læst en bachelor i Engelsk ved Københavns Universitet.

Jeg har trænet styrketræning i små tre år, hvor jeg startede i en introduktions crossfitklasse. Crossfit var ikke rigtig mig, men da jeg prøvede en dødløftklasse i boxen, fandt jeg ud af hvor sjovt det var at løfte tunge ting og lære lidt teknik. Jeg trænede derefter fitness, men følte jeg havde brug hjælp og teknik for at kunne blive ‘rigtig’ stærk.
Jeg tog til åbent hus i HSF i april 2016, og blev mødt af en masse venlige, hjælpsomme og glade mennesker. Jeg vidste ingenting om styrkeløft, og jeg var ikke meget for at stille op til konkurrencer. Men jeg blev overtalt til at stille op til liga i dødløft, og fandt ud af hvor sjovt det var.
Jeg har fundet ud af at udstyr er rigtig sjovt, og jeg var til mit første udstyrs 3-kampsstævne i marts 2018, hvor jeg fik guld. Det var rigtig sjovt og udfordrende, og jeg er interesseret i at udvikle mig yderligere i udstyrsløft. Jeg kan godt lide at der er meget fokus på teknik i det.
Jeg har ikke nogen specifikke mål i forhold til total eller løft, det vigtigste for mig er at jeg syntes det er sjovt, udfordrende og noget jeg konstant kan udvikle mig i. Jeg drømmer dog om at kunne bænke 100 i trøje.

I min fritid kan jeg godt lide at være kreativ, så jeg maler/tegner og broderer, tage på museér og se kunst. Jeg har tidligere sunget i kor og gør det stadig en gang i mellem. Jeg elsker natur og grønne planter og har en lille urban jungle i mit hjem. Sidst, så kan jeg også lide at bruge tid på Yoga, hvilket også er gavnligt i styrkeløft, i at få bedre opspænd og forblive skadesfri.

DSC_0025 (1)


Charlotte i HSF

Skriv et svar